Во вторник деветнаесетта седница на Советот на општина Охрид

Во вторник (15 ноември) ќе се одржи деветнаесетата седница на Советот на општина Охрид. Советниците ќе одлучуваат за предлог измени и дополнување на програмите. Предвидени се и повеќе предлог одлуки за вклопување на бесправно изградени објекти во Охрид, Косел, Коњско, Елшани, Лескоец……

Целиот дневен ред тука

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани