Малолетник каснат од куче скитник во Охрид


Малолетно дете каснато од куче скитник.

На 10.11.2022 во 13.15  часот, Т.С.Ј.(37) од Охрид пријави во полициска станица дека нејзиниот малолетен син на улицата „Сирма Војвода“ во Охрид, бил каснат од куче скитник, информираат од СВР Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани