Се асфалтираат неколку улици во Горно Лакочереј

Во селото Горно Лакочереј, денес, се одвиваат активности за асфалтирање на повеќе локации. Се асфалтира во центарот на селото, околу училиштето и помали улички.

Асфалтираната површина е околу 1000м2. Вкупната должина изнесува 250 метри, а ширината околу 4 метри.

Активностите се одвиваат во рамки на тендереот за асфалтирање на улици во рурални средини, информира градоначалникот Пецаков

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани