Еко акција за расчистување отпад во близина на охридската болница

Акција за подигнување кабаст отпад во близина на градската болница во Охрид.

Во координација со општинскиот инспекторат денес е реализирана акција за подигнување кабаст отпад кој несовесни граѓани го расфрлале во непосредна близина на ЈЗУ.Општа болница-Охрид, по целата должина на ул.Марко Цепенков , потегот помеѓу двете кружни сообраќајници. Подигнати се 15 м3 кабаст отпад, информираат од Јавното претпријатие Охридски Комуналец.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани