Се санираат ударните дупки во Вевчани

Се средуваат ударните дупки во Вевачни.

Во текот на вчерашниот ден извршивме санација на “ударни дупки” долж улицата “Центар – Вевчански извори”. Со санацијата се опфати површина од околу 160 квадратни метри, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани