Комуналец чисти, несовесните „трупаат“ диви депонии

Комуналец чисти но несовесните повторно прават диви депонии. Исчистена локацијата кај Горна Порта, но утрово повторно натрупана со отпад.


Од истото место екипите на ЈП Охридски Комуналец подигнаа кабаст отпад и во четвртокот и во саботата, а овие слики се само по два дена. Апелираме до граѓаните да бидат совесни и да не депонираат кабаст отпад кај ќе стигнат, апелираат од ЈП Охридски Комуналец.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани