Комуналец и учениците од ОЕМУЦ Св. Наум Охридски садеа садници

ЈП Охридски Комуналец во заедничка акција со ОЕМУЦ Св.Наум Охридски.


Денес реализиравме заедничка акција со ОЕМУЦ Св.Наум Охридски засадувајќи зимзелени декоративни садници и цветен расад од сопствено производство во училишниот двор од оваа образовна установа Дадовме заеднички придонес во подигнување на еколошката свест за зачувување на здрава животна средина, како и обврска за грижата на околината која не опкружува, информираат од ЈП Охридски Комуналец.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани