Ќе се асфалтираат неколку улици во Долно Лакочереј

Во тек се подготвителни активности за асфалтирање на неколку улици во село Долно Лакочереј.

Според планот предвидено е асфалтирање на вкупна површина од 1300 м2, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани