Во Вевчани работилница за одржливо управување со отпад

Во Вевчани денес работилница за одржливо управување со отпад.

Општина Вевчани работи посветено на развој на конгресниот туризам, преку промоција и организирање настани во Мултикултурниот Центар.
Во конгресната сала во тек е работилницата “Одржливо управување на отпадот на локално ниво” организирана од Здружението на локални управни органи и региони на Шведска (SALAR), информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани