Пецаков оствари средба со кошаркарите од Градскиот кошарски клуб Охрид

Градоначалникот Кирил Пецаков денес оствари средба со дел од кошаркарите и претставници на Градскиот кошаркарски клуб Охрид.

На средбата разговаравме за тековните натпреварувања и успесите кои ги постигнуваат. Во знак на благодарност за личната сорабтока која што ја имаме и соработката со Општина Охрид ми беше врачен дрес. Нашата замисла е континуирано вложување во спортот со цел градење на здрави навики кај младите и децата, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани