Охрид наголемо се нуди во туристичките агенции во регионот

Туристичките агенции од регионот наголемо го нудат Охрид за дочекот на 2023 година. Најголемиот дел од понудите кои ги има во српските и црногорските агенции се понуда за 3 денови.

Цените на аранжманите се движат од 90 до 130 евра, зависно од понудата, сместувањето и екскурзиите.

Во некои од понудите вклучена е и посета на Скопје, Вевчани и Струга.

Хотелиерите и туристичките работници очекуваат голем број туристи традиционално да ја дочекаат Новата година во Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани