Започна изградба на канализациона линија Крак 3 во Вевчани

Во тек се градежни работи за изградба на канализациона линија – Крак 3 во општина Вевчани. Со овој инфраструктурен проект општината има за цел целосно заокружување на канализационата мрежа.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани