Нова водоводна линија на ул. „Христо Узунов“

Екипи на ЈП „Водовод“ деновиве работат на изведување нова водоводна линија на улица „Христо Узунов“.


Се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 160 м.
Активностите се во насока на поквалитетно и навремено снабдување со вода на жителите од овој дел на градот, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани