Членови на ЛМО при ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ во еко акција

Денеска членовите од ЛМО при ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ спроведоа еко-акција во непосредна близина на училиштето.

Нека нашава еко-акција биде поттик и за останатите луѓе во иднина да организираат вакви еко-акции со цел подигнување на свеста за заштита на животната средина.
За почист и поубав Охрид, велат од локалниот младински огранок.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани