Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ организира хуманитарен концерт

Унијата на жени на ВМРО – ДПМНЕ Охрид организира хуманитарен концерт под мотото: “ЕДИНСТВЕНИ СМЕ ВО РАЗЛИЧНОСТА – СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ!”.

Настанот ќе се одржи во црквата Света Софија во петок 02.12.2022 год. со почеток во 19.00 часот.
На хуманитарниот настан ќе земат учество познати охридски уметници.
Цената на картите за хуманитарниот концерт ќе чини 150 денари, а истата може да се подигне на влезот на црквата Св. Софија.Прибраните парични средства ќе бидат наменети за Здружението за ретки болести ,, Ретко е да си редок,, Охрид, информираат од Унија на жени на Вмро Дпмне.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани