Изградена пристапна патека за учениците од ОУ „Св. Климент Охридски“

Изградена пристапна патека за учениците од ОУ „Св. Климент Охридски“.

Заврши изградбата на пристапната патека за учениците од основното училиште „Св. Климент Охридски“. Патеката е во должина од 45 метра, а покрај неа се изгради и потпорен ѕид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани