Се реконструираат санитарните јазли во училиштето во Лескајца

Започна реконструкцијата на санитарните јазли во училиштето во Лескајца.

Во ОУ „Братство Единство“ – Лескајца, започнаа градежни активности за целосна реконструкција на санитарните јазли.

Исто така во оваа училишна зграда се одвиваат и активности за реконструкција на електричната инсталација, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани