Се издаваат тезги за Новогодишни и Божиќни украси

По повод Новогодишните и Божиќните празници, ЈП Градски Пазар-Охрид издава под закуп тезги за Новогодишни и Божиќни украси на плоштадот Крушевска Република.

Сите заинтересирани лица кои што сакаат да изнајмат тезги треба да се пријават најкасно до 05.12.2022 година во просториите на ЈП Градски Пазар Охрид на Бул.Туристичка бр.79.
Дополнителни информации можат да се добијат во просториите на ЈП Градски Пазар Охрид, информираат од јавното претпријатие.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани