Изложби во чест на Свети Климент Охридски

Во рамки на чествувањата посветени на Св. Климент – Патрон на градот Охрид, синоќа во изложбениот салон при НУ Центар за Култура „Григор Прличев“ беше отворена традиционалната изложба на Фото Клуб – Охрид .

Веднаш потоа во Галеријата при установата беше отворена изложба на дела од учениците од ОСУ „Св. Климент Охридски“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани