Голем интерес за отворениот ден во општина Охрид

Голем број охриѓани поднесоа свои идеи до локалната.

И денешниот отворен ден изобилуваше со интересни идеи и предлози. Среќен сум што Охриѓани во голем број ни пристапуваат со идеи и проекти и со тоа покажуваат дека Охрид ни е подеднакво важен на сите.Ве очекувам утре (недела, 11.12) на исто место и во исто време, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани