Охридско лето најавува Новогодишен концерт со светски познатиот квартет „Диогенес“

Фестивалот „Охридксо лето“ најавува голем Новогодишен концерт со светски познатиот квартет „Диогенес“.

Германскиот квартет го сочинуваат:
Стефан Кирпал, виолина
Гундула Кирпал, виолина
Алба Гонзалес и Бецера, виола
Стивен Ристау, виолончело

Несекојдневно уживање со делата на ЈОЗЕФ ХАЈДН, EРВИН ШУЛХОФ и JОХАНЕС БРАМС
Билетите по цена од 300 денари/ резервации на 046 262 304

  1. декември, почеток 20:00 часот, Национална Опера и Балет – Скопје
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани