Вевчани во Новогодишно руво

Вевчани блесна во Новогодишно руво. Поставена е Новогодишна елка и декорации кои доловуваат празнична атмосфера.

И оваа година во духот на Новогодишните и Божиќните празници направивме катче во кое најмладите ќе уживаат во него, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани