Се поплочуваат краци од улица во Елшани

Се поплочуваат краци од улица во Елшани.

Работници од Секторот за Канализационни објекти инсталации,улици и патишта извршија поплочување на краци од улица во село Елшани. Поплочувањето се направи со бекатон плочи и опфати околу 100 м2 површина, информираат од ЈП „Нискоградба“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани