Започна асфалтирањето на ,,Радојца Новичиќ”

Започна асфалтирањето на улицата ,,Радојца Новичиќ”.

На улицата беше поставена нова атмосферска канализација и се изврши спуштање под земја на каблите од електричните водови и операторите, информира градоначалникот Пецаков.

Покрај тоа се уреди и речното корито на реката Сушица.

Вредноста на проектот изнесува околу 6 800 000 денари.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани