Се реконструира на игралиштето во населбата ,,Христо Узунов”

Посветено се грижиме за здрав и правилен развој на младите и децата. Затоа започнуваме со активности за реконструкција на спортските и повеќе наменснските игралишта во градот.

Деновиве се врши реконструкција на игралиштето во населбата ,,Христо Узунов”. Согласно проектот предвидено е да се постави нова подлога, нови огради и реквизити. После завршувањето со активностите тука, продолжуваме со реконструкција на игралиштата во населба Гоце Делчев, во Пештани, во ОУ “Св. Климент Охридски” и Даљан.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани