Отстранета настрешницата кај Потпеш

Отстранета настрешницата кај Потпеш.
По налог на локалната самоуправа, оперативните служби на Ј.П.Охридски Комуналец утрово излегоа на терен да ја санираат состојбата кај месноста „Потпеш“ и ја отстранија настрешницата која се урна од видиковецот од објектот на оваа локација.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани