Се уредува детското игралиште на улицата „Јане Сандански“

Активностите за уредување на детските игралишта на територија на Општина Охрид продолжуваат.
Деновиве се изведуваа градежни активности за уредување на детското игралиште на улицата „Јане Сандански“. Детското игралиште веќе е оградено и се постави бетонска подлога, врз која ќе биде поставена мека подлога. После тоа следува поставување на детските реквизити.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани