ФОТО: Струга „блесна“ во празнично руво

Струга како празнична бајка. Безброј сијалици го краст кејот на Црн Дрим, парковите и центарот на градот. Градот на мостовите „блеска“.

Општината издвои 5000 евра за декорирање и организирање на новогодишна забава на најмладите.

Рестрикции на осветлувањето ќе нема почнувајќи од 25 декември годинава до 08 јануари идната година.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани