Ррконструирани дел од просториите во амбулантата во Велешта

Во амбулантата во Велешта заврши комплетна реконструкција на просториите во кои се пружа здравствена заштита.

Кабинетот за ОРЛ и кабинетот за детска и превентивна стоматологија се реновирани и ставени во целосна функција,подови,санитарии,дограма внатрешна и надворешна.Благодарност пред се до вработените во амбулантата и општествено одговорните компании кои заеднички со нас како установа учествуваа во овој проект.Прекрасен новогодишен подарок пред се за пациентите на кои им пружаме здравствени услуги во овој објект, информираат од Здравствениот дом Вевчани.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани