Блесна новогодишната елка под вода

Блесна новогодишната елка под вода
Нуркачите од Нуркачкиот центар АМФОРА од Охрид во Музејот на вода традиционално и оваа година ја накитија подводната новогодишна елка и на сите граѓани на Република Македонија им ја честитаат новата 2023 година
Како и секоја и оваа нова 2023 година нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести со желба за здравје, успех и срќно детство.
Посетителите на Музејот на вода елката ќе можат да ја видат од денес па се до крајот на јануари.

Видеото може да го погледнете на фејсбук на следниот линк

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани