Вредна донација од Лајонс клуб „Десарети“ за Специјалната болница за кардиологија Охрид

Лајонс клубот Охрид „Десарети“ со вредна новогодишна донација за Специјализираната болница за кардиологија Св. Стефан – Охрид. Донираа 200 дормео перници за пациентите.


Ни беше голема чест и задоволство да бидиме дел од оваа активност со ЛК Прилеп и донираме во Центарот за кардиоваскуларни заболувања – Охрид, информираа од Лајонс клубот Охрид Десарети.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани