Поповиќ: „Охридско лето“ остави уникатен печат на културното поле во 2022 година

Годината во заминување ја одбележаа бројни настани кои беа дел од репертоарот на фестивалот Охридско лето. Директорката Наташа Поповиќ вели 2022 ќе ја памети како исклучително успешна година на деловен план.

Видео:

Social profiles