Брзата помош со полни раце работа

Лекарите во итната медициска помош во Охрид со полни раце работа на Новогодишната ноќ.

Ноќта имало голем број повици и прегледи на пациенти кои доаѓаа во итната помош со различни патологии. Бројот на пијанства годинава незначителен, повеќето од пациентите биле со симптоми на вирози.

Од Брзата помош апелираат граѓаните да не се опуштаат, да внимаваат овие празнични денови бидејќи бројот на пациенти со вирусни заболувања брзо се шири.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани