Се поплочуваат краци во Пештани

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат во Пештани на поплочување на краци од улица.


Поплочувањето се направи со бекатон плочи и опфати површина од 80 м2, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани