Полицијата се уште трага по исчезнатиот охриѓанец Фадил Брао

Охридската полиција се уште трага по изгубениот охриѓанец.

Фадил Брао од Охрид, исчезна на 17 јануари во 19 часот вечерта. Излегол со неговиот автомобил голф 5 со регистарски таблици OH 131 BS. Семејството бара помош. За било каква информација јавете се на телефон 072573364.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани