Заврши распустот, почна второ полугодие

Заврши распустот и учениците повторно се враќаат на школо.

Учебната година ќе заврши на 14 јуни наместо на 9 јуни (петок) затоа што, како што изјави министерот за образование и наука Јетон Шаќири, учениците треба да ги одработат сите 180 работни наставни денови.
Претходната седмица распустот беше одложен поради празникот. Инаку второто полугодие требаше да продолжи во петокот на 20-ти јануари

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани