Избрано Здружението за поддршка и третман на лица со аутистичен спектар и атипичен развој

Согласно Јавниот повик за финансиска поддршка на граѓанска организација која координира центар на територија на Општина Охрид кој згрижува и третира деца со атипичен развој за финансика поддршка се избира Здружението за поддршка и третман на лица со аутистичен спектар и атипичен развој „Во мојот свет“, информираат од општина Охрид.

Ова здружение ќе координира центар во општина Охрид, за што ќе биде потпишан договор.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани