Пет згрижувачки семејства од Охрид ќе добијат финансиска помош

Согласно објавениот Јавен повик за еднократна финансиска поддршка на лице кое е згрижено во
згрижувачко семејство на територијата на општина Охрид, познати се добитниците на
финасиската помош.

Вкупно пет семејства добија еднократна помош од општина Охрид.

Добитниците тука

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани