Познати добитниците на стипендии наменети за лица со ретки болести и посебни потреби

Познати добитниците на стипендии наменети за лица со ретки болести и посебни потреби.

Годинава општина Охрид ќе додели стипендии на 44 лица кои спаѓаат во категоријата лица со ретки болести и лица со посебни потреби.

Постапувајќи по Јавниот повик за доделување на стипендии на лицата со ретки болести и посебни потреби во општина Охрид, комисијата донесе одлука за доделување стипендии на следните баратели.

Добитниците тука

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани