Советникот Нефи Усеини поднесе оставка

Советникот од  ДУИ Нефи Усеини поднесе оставка од советничката функција.

,,Да,ја поднесов оставката до Советот,поради лични причини воглавно презафатеност со обврски надвор од функцијата советник”,рече  Нефи Усеини.

Оставката е поднесена и прифатена.На следната седница ќе се назначи нов советник од редовите на ДУИ а во меѓувреме ќе се состане комисијата за верификација.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани