Казнети 80 возачи за брзо возење

Казнети 80 возачи за брзо возење

На 29.01.2023 година од 10 до 15 часот, на подрачјето на СВР Охрид извршени се засилени сообраќајни контроли при што, полициските службеници затекнале и санкционирале 80 возачи кои, управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената (Охрид-18, Струга-48, Кичево-05, Дебар-09).

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани