ВИДЕО интервју: НП Галичица работи за зачувување на универзалните вредности на паркот

НП Галичица работи на заштита на природните вредности на паркот. Со низа проекти и активности се работи на зачувување на универзалните вредности и  статусот на Унеско.

Во прилог видео интервју со Сања Рилкоска – раководител на одделението за правни работи во НП Галичица и член на комисијата за Светско наследство.

 

 

 

 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани