Се намалува цената на нафтата

Цената на ЕУРОДИЗЕЛ се намали за 2,5 денари и според новата цена чини 82 денари по литар.

Со најновата одлука на Регулаторната комисија за енергетика цената на бензините остана непроменета, односно ЕУРОСУПЕР 98 се продава по цена од 86 денари, додека ЕУРОСУПЕР 95 и од денеска изнесува 84 денари по литар.

Остана иста и цената на мазутот 41,3 денари, а екстра лесното масло поевтини за 2 денари и според новата цена изнесува 80,5 денари.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани