Се поставува канализациска линија на крак од ул. „Илија Смически“ во село Лескоец

Екипи на ЈП „Нискоградба“ изведуваат градежни активности за поставување на канализациска линија на крак од ул. „Илија Смически“ во село Лескоец.
Дожината на линијата изнесува 102 метри, а вредноста е 423 000 денари. Средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани