ОЕМУЦ ,,блесна” во боите на ретките

ОЕМУЦ ,,Св. Наум Охридски” со поддршка на кампањата по повод Месец на ретките болести.

Училишниот објект блесна бо боите на ретките.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани