Видео интервју: НП Галичица активно работи на развој на одржлив туризам

НП Галичица има потенцијали и активно работи на развој на туризмот. Клучно е што се води грижа за одржлив развој на туризам, при што предничи заштитата на природното наследство.

Видео интервју со Константин Здравески – соработник за алтернативни активности.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани