Среќен роденден Нуга Бест Охрид, три години успешна приказна

Светски познатата франшиза „Нуга Бест“, веќе три години е  успешна приказна во Охрид. Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и алтернативната медицина.

Светска компанија која е прогласена за  бренд број 1 веќе шеста година по ред во областа алтернативната медицина.  Распространета е во над 150 земји во светот и брои 5.500 центри, а во Македонија е присутна полни  осум години.

Марина Златеска, менаџерот на „Нуга Бест“ Охрид вели имаат голем број задоволни клиенти , а нивните сведоштва се најдобрата реклама.

Се работи за модерна медицинска технологија која се препорачува за секого почнувајќи од 4 години па се до најстара возраст. Се третираат сите деформитети на рбетниот столб, но терапијата помага за лекување на астма, несоница, алергии, депресија, намален имунитет. Голем е бројот на здравствени придобивки меѓу кои детокцикација на телото, регенерација, забрзување на метаболизмот и ослободување на болки зависно од деформитетот. Креветот N5 за топлинска масажа, се покажа како многу ефикасна терапија против ревматизам, артритис, болки во вратот, р’бетот и слично. Со редовна употреба, му помага на телото да го обнови имунолошкиот систем со обезбедување на потребните услови за тоа.

Терапијата е наменета за секојдневна употреба!

Среќен роденден Нуга Бест Охрид!

One thought on “Среќен роденден Нуга Бест Охрид, три години успешна приказна

Comments are closed.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани