Партерно уредување на неколку локации низ Охрид

Во тек се активности за партерно уредување на неколку локации низ градот.

Во Рача и Лескоец партерно се уредуваат краци од улици.
Активностите се во рамки на програмата за уредување на градежно земјиште.
Вредноста на програмата е околу 750 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани