Се уредува кејот на Вевчанска река

Се уредува кејот на Вевчанска река. Се чисти отпадот и се уредува зеленилото вдолж коритото.

-„Општината континуирано работи на одржување на високо ниво на хигиена во Вевчани. Денес јавното претпријатије  Еремја започна со пролетно чистење долж кејот на Вевчанска река“, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани