Се издаваат под закуп санитарни контејнери јавни тоалети на две локации во Охрид

Ј.П.„Охридски Комуналец”-Охрид објавува Оглас за издавање под закуп на санитарни контејнери-јавни тоалети кои се наоѓаат на две локации во град Охрид:

1. помеѓу ТЦ. Амам и угостителски комплекс Летница и

2. на паркинг простор пред Горна Порта.

Санитарните јавни тоалети се издаваат на една година.

На линкот подолу може да се информирате за содржината на огласот:

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани